Voorgegaarde spareribs

Waardering:
100% of 100
13, 95
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Geportioneerd in eigen slagerij
  • Gekruid en gemarineerd in een Thumbler
  • Ideaal voor snelle bereiding op de BBQ
  • Bijzonder mals en smaakvol
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Bereid door
Max

Onze marinade koning. Bereid o.a. met de grootste zorg onze voorgegaarde spareribs

Vleesversnijding
Spareribs van het varken

Onze spareribs worden gesneden uit de lende van het varken

Voordat wij onze spareribs in de oven voorgaren, worden de spareribs gemarineerd in een tumbler. Bij het tumblen wordt het vlees rondgedraaid en gekanteld in een grote ronde trommel. Doordat het product gaat rollen worden de spiercellen in het vlees geactiveerd, waardoor de eiwitten beter hun best doen. Zo zorgen zij voor een betere opname van de marinade. Dit maakt dat onze voorgegaarde spareribs smaakvoller en malser zijn.

Voorgegaarde spareribs voor op de bbq

Als je het een fanatieke BBQ'er vraagt dan zal hij zijn spareribs vrijwel altijd zelf willen bereiden. De voorbereiding is vaak minimaal net zo leuk als het opeten. Het zoeken naar een lekkere marinade, een aantal uur op laag vuur de spareribs garen om ze vervolgens van het bot te laten glijden. Toch kan het ook voorkomen dat je hier de tijd niet voor hebt maar toch lekkere spareribs wilt serveren aan je vrienden. Gelukkig weten onze slagers wel hoe je smaakvolle en malse spareribs kan bereiden. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij dan ook zelf voorgegaarde spareribs in het assortiment die je enkel hoeft op te piepen op de bbq.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Voorgegaarde spareribs bereiden

  • Haal de voorgegaarde spareribs ruim voor het bereiden uit de koeling zodat ze ontdooit en op kamertemperatuur zijn
  • Onze voorgegaarde spareribs zijn gemarindeerd en hebben geen extra kruiden nodig. Sterker nog, dit raden we zelfs af
  • Verwarm de BBQ naar een stabiele temperatuur van 180 graden
  • Leg de ribs op het bot, met de holte naar beneden voor 20 minuten op de spareribs
  • Haal ze van het vuur en laat ze enkele minuten in aliminium folie rusten
  • Eetsmakelijk, wij hopen dat ze zullen bevallen

Reviews

Klantenreviews
  1. was skeptisch maar wat waren ze lekker
    Rating
    100%
    Normaal gesproken maak ik altijd zelf mijn spareribs. Nu had ik op laatste moment besloten om komend weekend te BBQ'en omdat het lekker weer werd. Ik had alleen geen tijd om de spareribs zelf te maken. Ik was wat skeptisch om voorgegaarde spareribs te bestellen maar achteraf was het geen verkeerde keuze. De marinade was top en het was eigenlijk best wel makkelijk dat ik ze zo op het vuur kon leggen en er niets meer aan hoefde te doen. Super!

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voorgegaarde spareribs
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk