Wagyu A5 Entrecote
- Japanse volbloed Wagyu
- A5 plus, best of the best
- Gefokt op de traditionele Japanse wijze
- Fantastische marmering
- De favoriet van topchefs



Het beste vlees laat je snijden door je beste slager. John werkt al jaar en dag in de slagerij. Naast dat hij de producten klaarmaakt voor onze horeca partners snijdt hij ook de mooiere stukken vlees voor de webshop.

Onze Wagyu A5 entrecote wordt gesneden uit de dunne lende van dit prachtige dier
De Wagyu A5 plus entrecote is een van de meest exclusieve stukjes vlees die te verkrijgen is. Wagyu staat alom bekend om de weergaloze marmering en malsheid van het vlees. Binnen Wagyu zijn er verschillende gradaties waarvan A5 de hoogste score is die Wagyu vlees kan krijgen. Deze score is bepaald door de JMGA (Japanese Meat Grading Association) . Een onafhankelijke autoriteit die op de vlakken marmering (vet) kleur, textuur (malsheid) het vlees beoordelen. Zie het als de sterren beoordeling bekend van de restaurants, maar dan onder Wagyu leveranciers.
Wagyu A5 gesneden in eigen slagerij
Voor onze Wagyu a5 plus entrecote werken wij samen met onze vaste leverancier uit Kagoshima. Dit is al jaren onze vertouwde leverancier met wie wij naar volle tevredenheid leveren bij onze horeca partners. En nu kunnen ook particulieren dit prachtige stuk wagyu vlees bestellen via de webshop. Omdat het een prijzig stukje vlees is portioneren wij de stukken vlees op verzoek zelf in onze eigen slagerij. In ons assortiment vind je momenteel portionering van 300, 500 en 750 gram. Zo maken we dit prachtige stuk vlees voor elke portemonnee toegankelijk
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Wagyu A5 Entrecote Herkomst
Wagyu A5 Entrecote bereiden
- Haal de wagyu entrecote enkele minuten voor het bereiden uit de koelkast. Wanneer je het vlees vers bewaard dan hoef je het niet ruim van te voren uit de koelkast te halen. De Wagyu entrecote is door zijn marmering mooi vet en we willen niet dat dit vet al vloeibaar wordt op het keukenblad;)
- Kruid de wagyu a5 entrecote met zout en peper of andere kruiden naar wens. Persoonlijk voegen wij er niets aan toe omdat dit vlees van zichzelf een fantastischce smaak heeft die je ook zo puur mogelijk wil ervaren
- Plaats het vlees in de pan wanneer deze goed heet is. Door zijn marmering heb je eigenlijk geen boter of olie nodig
- Bak de Wagyu a5 plus entrecote in 2 minuut per kant in de pan. Twijfel je over de snelheid van de garing, haal hem er dan liever eerder dan later uit. Een Wagyu a5 plus wil je niet doorbakken;)
Reviews
-
Kost wat, heb je wat;)De wagyu picanha kende ik al. Wagyu a5 vlees had ik echter nog nooit gegeten dus ik was er wel nieuwsgierig naar. Het was een kleine aanslag op mijn portomonee maar het was elke euro waard. Werkelijk waar het beste stukje vlees dat ik ooit gegeten heb. De marmering zag er al super uit maar de smaak overtrof alles. Als mijn vrouw het goed vindt dan gaan we met kerst ook voor de Wagyu a5 entrecote.
Gepost op
-
Heerlijk stuk vleesHelemaal verwend door deze Wagyu entrecote
Gepost op