Wagyu A5 Entrecote

Waardering:
100% of 100
75, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Japanse volbloed Wagyu 
  • A5 plus, best of the best
  • Gefokt op de traditionele Japanse wijze
  • Fantastische marmering
  • De favoriet van topchefs
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Uw slager
John 

Het beste vlees laat je snijden door je beste slager. John werkt al jaar en dag in de slagerij. Naast dat hij de producten klaarmaakt voor onze horeca partners snijdt hij ook de mooiere stukken vlees voor de webshop. 

Vleesversnijding
Wagyu A5 Entrecote

Onze Wagyu A5 entrecote wordt gesneden uit de dunne lende van dit prachtige dier

De Wagyu A5 plus entrecote is een van de meest exclusieve stukjes vlees die te verkrijgen is. Wagyu staat alom bekend om de weergaloze marmering en malsheid van het vlees. Binnen Wagyu zijn er verschillende gradaties waarvan A5 de hoogste score is die Wagyu vlees kan krijgen. Deze score is bepaald door de JMGA (Japanese Meat Grading Association) . Een onafhankelijke autoriteit die op de vlakken marmering (vet) kleur, textuur (malsheid) het vlees beoordelen. Zie het als de sterren beoordeling bekend van de restaurants, maar dan onder Wagyu leveranciers.

 

Wagyu A5 gesneden in eigen slagerij

Voor onze Wagyu a5 plus entrecote werken wij samen met onze vaste leverancier uit Kagoshima. Dit is al jaren onze vertouwde leverancier met wie wij naar volle tevredenheid leveren bij onze horeca partners. En nu kunnen ook particulieren dit prachtige stuk wagyu vlees bestellen via de webshop. Omdat het een prijzig stukje vlees is portioneren wij de stukken vlees op verzoek zelf in onze eigen slagerij. In ons assortiment vind je momenteel portionering van 300, 500 en 750 gram. Zo maken we dit prachtige stuk vlees voor elke portemonnee toegankelijk

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Wagyu A5 Entrecote Herkomst

Rassen
Wagyu
Land
Japan
Streek
Kagoshima

Wagyu A5 Entrecote bereiden

  • Haal de wagyu entrecote enkele minuten voor het bereiden uit de koelkast. Wanneer je het vlees vers bewaard dan hoef je het niet ruim van te voren uit de koelkast te halen. De Wagyu entrecote is door zijn marmering mooi vet en we willen niet dat dit vet al vloeibaar wordt op het keukenblad;)
  • Kruid de wagyu a5 entrecote met zout en peper of andere kruiden naar wens. Persoonlijk voegen wij er niets aan toe omdat dit vlees van zichzelf een fantastischce smaak heeft die je ook zo puur mogelijk wil ervaren
  • Plaats het vlees in de pan wanneer deze goed heet is. Door zijn marmering heb je eigenlijk geen boter of olie nodig
  • Bak de Wagyu a5 plus entrecote in 2 minuut per kant in de pan. Twijfel je over de snelheid van de garing, haal hem er dan liever eerder dan later uit. Een Wagyu a5 plus wil je niet doorbakken;)

Reviews

Klantenreviews
  1. Kost wat, heb je wat;)
    Rating
    100%
    De wagyu picanha kende ik al. Wagyu a5 vlees had ik echter nog nooit gegeten dus ik was er wel nieuwsgierig naar. Het was een kleine aanslag op mijn portomonee maar het was elke euro waard. Werkelijk waar het beste stukje vlees dat ik ooit gegeten heb. De marmering zag er al super uit maar de smaak overtrof alles. Als mijn vrouw het goed vindt dan gaan we met kerst ook voor de Wagyu a5 entrecote.

    Gereviewd door

    Gepost op

  2. Heerlijk stuk vlees
    Rating
    100%
    Helemaal verwend door deze Wagyu entrecote

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wagyu A5 Entrecote
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk