Wagyu burger
- Van premium Wagyu runderend
- Gemalen in eigen slagerij
- Geen toegevoegde kleur en smaakstoffen
- Geschikt voor 5 personen


World Steak Challenge (2018 + 2019)


Onze Wagyu burger wordt gemaakt uit meerdere onderdelen van dit prachtige rund
Een zeer exclusieve runderburger met uitsluitend vlees van het Wagyu-rund. De Wagyu burger heeft een vlees/vet verhouding van ongeveer 75%/25%, en weegt ca. 200 gr. Het Wagyu vlees heeft een prachtige vetmarmering, dit hebben we terug laten komen in onze Wagyu burger. Wij malen onze Wagyu burgers grof. Omdat het Wagyu vlees van zeer hoogwaardig kwaliteit is vinden wij het zonde om er allemaal smaken aan toe te voegen. Aan onze Wagyu burger is alleen wat zout en peper toegevoegd, wij maken geen gebruik van andere kleur- of smaakstoffen. Zo proeft u de authentieke smaak van dit bijzondere rund het beste. Bewaar de hamburgers zo koud mogelijk, dit komt de smaak en kleuring ten goede.
Prijswinnend Wagyu vlees
Wagyu vlees komt nietmeer uitsluitend uit Japan. Voor ons Wagyu vlees assortiment werken wij samen met het gerenommeerde Jacks Creek uit Australie. Dit is een authentieke boeren familie die zich al jaren specialiseert in het premium Wagyu ras. Ze doen dit zelfs zo goed dat ze nu al enkele jaren in de prijzen vallen bij de internationale World Steak Challenge. Een erkenning die voor boeren gelijk staat aan het winnen van de champions league. Dit is dan ook precies het type vlees waar onze slagers mee willen werken, het beste van het beste. Niet alleen voor onze horeca klanten maar ook voor jou thuis in de pan of op de bbq.
Wagyu burgers gedraaid in eigen slagerij
De slagers van Bollensteak zijn goed in hun vak maar daarnaast ook een beetje eigenwijs. De lekkerste hamburgers maken wij dan ook zelf in de slagerij zodat jij hier niet meer over hoeft na te denken. De hamburgers worden grof gedraaid en wij gebruiken hier geen overbodige kleur of smaakstoffen bij. Ons advies is dat je hooguit wat zout of peper toevoegt naar eigen smaak maar ook dat doen wij niet als we ze zelf op de BBQ leggen. Wagyu burgers zijn van zichzelf zo bijzonder van smaak, die hebben verder niets nodig.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
Ook topchefs werken graag met onze producten
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
Wij werken met lokale boeren
Wagyu burger Herkomst
Dranksuggesties voor Wagyu burger
Bij een heerlijke Wagyu burger hoort natuurlijk ook een lekkere borrel. Smaak is persoonlijk dus het kan zijn dat onze voorkeur niet de jouwe is. Toch geven wij graag in samenwerking met onze horeca partners enkele suggesties voor als je inspiratie nodig hebt
Wijn
- Een soepele ronde italiaanse Primitivo of Franse Merlot
Bier
- Anchor Steam Beer 4,9 % (bier)
- Birra Peroni 5,1 % (bier)
Sterk
- Je wilt oppassen dat de smaak van je drankje niet teveel de smaak van het vlees gaat overheersen:
- Diplomatico Reserva Exclusiva (Rum)
- Gin Mare i.c.m. een Fever Tree mediterranean tonic (G&T)
Alcoholvrij
- Heineken 0.0 (Alcohol vrij)
- Cranberry of Pomegranate sap (Alcohol vrij)
Dranksuggesties van Joey Bruggeman - Cocktail bar - Vesper Hotel Noordwijk
Reviews
-
Niet de goedkoopste maar wel de besteIk bbq vrij regelmatig en heb al behoorlijk wat hamburgers geprobeerd maar deze waren echt uitzonderlijk. Fantastische smaak, er is toch niets dat Wagyu overtreft.. Niet de goedkoopste, wel de beste
Gepost op