Wagyu picanha

Waardering:
100% of 100
28, 15
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Heerlijk mals en zacht van structuur
  • Uitgebalanceerd dieet van gras en hooi
  • Geen preventieve medicatie
  • Winnaar van de world steak challenge
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Prijzen
World Steak Challenge
1e plaats

World Steak Challenge (2019)

Certificaten
Certificaten
Vleesversnijding
Picanha van een Wagyu rund

Onze Picanha is afkomstig uit het bovenste gedeelte van de achtervoet, tegen de staart

De picanha is driehoekig van vorm en heeft aan de bovenzijde een vetrandje. Dit vetrandje geeft veel smaak af aan het vlees, en zorgt er voor dat het heerlijk mals is. Het staartstuk is een groep spieren die niet heel veel gebruikt wordt door het rund. Hierdoor is het vlees fijn van draad en redelijk mager. Het puntje van het staartstuk is het zachts en wordt stugger naarmate het vlees breder wordt.

Premium Wagyu Picanha

Het vlees van Wagyu runderen is een klasse apart. Dit rundvlees, dat vroeger uitsluitend bestemd was voor de keizerlijke familie van Japan, wordt beschouwd als het meest malse en lekkerste rundvlees ter wereld. Dit van oorsprong Japanse runderras heeft veel intramusculair vet en krijgt een uniek traditioneel dieet van gras, granen en bierbostel. Het ras, de manier van mesten en de voeding zorgen ervoor dat het vlees een prachtige marmering van onverzadigd vet krijgt. Het is door het hoge percentage aan vetmarmering zeer intens van smaak en het vlees smelt in de mond. Wagyu vlees staat bekend als de kaviaar onder het rundvlees en is een ware delicatesse die u ooit geproefd moet hebben.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Wagyu picanha Herkomst

Boer
Jacks Creek Farmers
Rassen
Wagyu
Land
Australie
Streek
New South Wales
Description
Jacks Creek farmers is opgericht in 1947. Dit familie bedrijf fokt al meerdere generaties het befaamde Wagyu ras. Hun runderen worden wereldwijd geprezen om hun kwaltieit en leefomstandigheden. Daarnaast hebben ze meerdere jaren achter elkaar de prestigieuze World Steak Challenge gewonnen. (2015 tm 2019).
Herkomst

Reviews

Klantenreviews
  1. Boter zachte Picanha
    Rating
    100%
    Ik snap wel dat deze Picanha prijzen heeft gewonnen. Ik ben een bbq fanaat en heb al vele picanha's gemaakt en gegeten. Dit is misschien wel de beste picanha die ik ooit gegeten heb. Ik raad hem zeker aan

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wagyu picanha
Uw waardering
Duurzaam en veilig
  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord

Keurmerken en onderscheidingen

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze iuitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten


Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk