Wild en Gevogelte

Wild vlees heeft van zichzelf een zachte structuur en is bijzonder mals. Wild vlees en gevogelte zoals Fazant en hertenbiefstuk bevatten veel eiwitten, ijzer en hebben een hoog gehalte omega 3 vetzuren. Daarnaast heeft het die kenmerkende "wilde" smaak wat het erg bijzonder maakt. Ons wild en gevogelte aanbod is afkomstig uit verschillende landen zoals Frankrijk en Nieuw-Zeeland. Het wildseizoen loopt officieel van 15 oktober tot en met kerst maar inmiddels kan je het gehele jaar door deze prachtige producten bestellen. Of je nu opzoek bent naar een mooi stukje hert, wild zwijn, parelhoen of eendenborst, al onze stukken wild vlees en gevogelte worden klaargemaakt in onze eigen slagerij dus wij zorgen ervoor dat je een prachtig mals stuk geleverd krijgt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Fazant supreme
    9, 50
    Op voorraad: Morgen geleverd!
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wild vlees kopen

Wild vlees doet het goed tijdens het kerst diner. Dit zijn vaak de momenten dat mensen iets anders op tafel willen zetten. Een mooi stukje wild is vaak ook een eyecather waarmee je indruk kan maken op je gasten. Wil jij een keer iets anders? Overweeg dan zeker om bij ons wild vlees te kopen. Mis jij een specifiek stukje wild? De kans is groot dat wij je hier toch mee kunnen helpen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.


Wild vlees en gevogelte kan je op verschillende manieren bereiden. Hertenbiefstuk kan je op dezelfde manier maken als een normaal stukje biefstuk. Dus even kort om en om in de pan als je het vlees mals en medium rare wilt. Wat grote stukken vlees zoals wild zwijn of rollade lenen zich uitermate goed voor een bereiding in de oven. Neem hiervoor wel ruim de tijd zodat het vlees rustig kan garen en lekker sappig en mals blijft. Wil je het jezelf makkelijk maken? Dan kan je ook kiezen voor onze hertengoulash, deze is gegaard in onze eigen keuken waardoor je er thuis niet veel meer aan hoeft te doen.