Wild Zwijn procureur

25, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gesneden uit de nek
  • Klaargemaakt in eigen slagerij
  • Van het Australische land
  • Mooie procureur, met vet doorregen
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Vleesversnijding
Procureur van wild zwijn

Onze wildzwijn wordt gesneden uit de nek (procureur)

Wild zwijn is voor de liefhebbers misschien wel het summum van wild eten. In ons assortiment vind je wild zwijn procureur, een pracht stuk gesneden uit de nek. Je kan het gebruiken om bijvoorbeeld suddervlees te maken of snijd het in grote plakken die je serveert aan je gasten.

Afkomstig uit Australie, klaargemaakt door onze slagers

Onze wild zwijn is afkomstig van het Australische land. Australie staat op wild gebied bekend om o.a. hun wild zwijn, waterbuffel en kameel. De dieren leven op uigestrekte velden waar ze eten wat de natuur in de aanbieding heeft. Onze slagers snijden vervolgens het wild zwijn procureur zodat jij het nog maar enkel hoeft te bereiden. Wil je een keer pulled Boar of iets vergelijkbaars maken? Hier is je kans.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Wild Zwijn procureur Herkomst

Land
Australie
Streek
Noord Australie

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wild Zwijn procureur
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk