Zijlende biefstuk

14, 95
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gesneden van dikbil runderen
  • Qua malsheid tussen kogel en ossenhaas biefstuk in
  • Gefokt op kleinschalige boerderijen
  • Geen preventieve medicatie
Vers geleverd
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten
Uw slager
Boudewijn

Een van de geestelijk vaders van Bollensteak. Naast het runnen van de webshop steekt hij ook regelmatig de handen uit de mouwen in de slagerij. Zo portioneert hij ook regelmatig de zijlende biefstuk

De zijlende is een mals stuk rundvlees en bevindt zich aan de rechterkant van de dikke lende. Deze biefstuk heeft een fijne draad en zit qua malsheid tussen de kogelbiefstuk en tournedos in.

Gras gevoerde Zijlende

Onze Zijlende biefstuk van dikbil runderen is afkomstig van autenthieke Ierse boerderijen. Hier fokken ze de dieren op uitgestrekte weilanden waar ze voldoende lichaamsbeweging hebben en naar hartenlust kunnen grazen. Daarnaast bevat het vlees van een rund dat in de weide heeft gegraasd meer vitamine A, vitamine E en omega-3 vetzuren.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Zijlende biefstuk Herkomst

Rassen
Hereford
Land
Ierland

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zijlende biefstuk
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk