Zijlende biefstuk
- Gesneden van dikbil runderen
- Qua malsheid tussen kogel en ossenhaas biefstuk in
- Gefokt op kleinschalige boerderijen
- Geen preventieve medicatie



Een van de geestelijk vaders van Bollensteak. Naast het runnen van de webshop steekt hij ook regelmatig de handen uit de mouwen in de slagerij. Zo portioneert hij ook regelmatig de zijlende biefstuk
De zijlende is een mals stuk rundvlees en bevindt zich aan de rechterkant van de dikke lende. Deze biefstuk heeft een fijne draad en zit qua malsheid tussen de kogelbiefstuk en tournedos in.
Gras gevoerde Zijlende
Onze Zijlende biefstuk van dikbil runderen is afkomstig van autenthieke Ierse boerderijen. Hier fokken ze de dieren op uitgestrekte weilanden waar ze voldoende lichaamsbeweging hebben en naar hartenlust kunnen grazen. Daarnaast bevat het vlees van een rund dat in de weide heeft gegraasd meer vitamine A, vitamine E en omega-3 vetzuren.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Zijlende biefstuk Herkomst
Reviews